Definiții

Cerere ofertă/Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare comercială între Vânzător și Titular cuprinzând termenii și condițiile convenite de Vânzătorul care livrează produsele comandate și Titularul care primește produsele și face plata acestora.
Curier – o persoană, un angajat, sau companie contractată care prestează servicii de curierat și livrează produse de la Vânzător la Titular.
Destinatar – persoană fizică/persoană juridică careia îi sunt destinate și va primi produsele din comandă.

Interval livrare – perioadă de timp, de executare a livrării, înscrisă pe site.
Oră fixată – perioada orară aleasă strict de Titular și/sau destinatar pe care Vânzătorul este obligat să o respecte. Livrarea la ”Ora fixată” este contra cost, iar prețul variază pentru ore diferite din zi.
Produse – orice produs afișat în site-ul Vânzătorului sau menționat în comandă și acceptat de vânzător, ce urmează a fi furnizat de către acesta, destinatarului.
Vânzător/Companie – Persoană fizică sau juridică care comercializează produse, în cazul de față SC DUMBRAFOX SRL.
Titular – persoană fizică/persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o comandă completă și destinatarul acesteia.

 

I. Dispoziții Generale

1. La accesarea site-ului, vă rugăm să citiți cu atentie, termenii și condițiile de utilizare. Vizitarea site-ului nostru www.dumbrafox.ro sau utilizarea (cumpărarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții, care, constituie convenţia stabilită între părți.
2. Utilizarea serviciilor furnizate de Vânzător echivalează cu acordul explicit față de acești termeni. Prin înregistrarea sau utilizarea serviciilor, titularul este de acord cu faptul că a citit și a înțeles pe deplin următorii termeni de utilizare și că vânzătorul nu va fi tras la răspundere pentru pierderi, în nici un fel, pentru, titularul care nu a citit și respectat termenii de prestare a serviciilor.

 3. Prin plasarea unei comenzi, titularul acceptă în mod automat termenii şi condiţiile enumerate mai jos, indiferent dacă acestea au fost citite sau nu.
4. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica aceşti termeni de utilizare fără notificare prealabilă. Este de aşteptat ca titularul să citească toţi termenii, înainte de a plasa o comandă pentru a se asigura că este la curent cu orice schimbare intervenită sau orice modificări viitoare. Cu toate acestea, în cazul în care are loc o modificare materială, esenţială, vânzătorul va încerca să furnizeze o notificare, cu cel putin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricăror noi condiții. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi la latitudinea exclusivă a vânzătorului, iar orice modificare va fi menționată numai pe această pagină.
5. Comenzile sau cererile pentru oferta de prețuri vor fi furnizate exclusiv prin utilizarea formularului de contact pus la dispoziția titularului pe acest site, prin telefon sau e-mail. Titularul are obligația de a furniza date corecte și cât mai precise cu privire la produsul dorit. Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere sub nicio formă pentru neplăceri cauzate de furnizarea de către Titular a unor informații incorecte sau incomplete.
6. Termenele de livrare a serviciilor/durata contractului se discută pentru fiecare cerere în parte și sunt cuprinse în contractul de prestări servicii.
7. Toate prevederile termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării contractului vor continua să își producă efectele, inclusiv și fără a se limita, la dispozițiile privind proprietatea, excluderea garanției, plăți scadente și limitarea răspunderii.

 

II. Produse/ Politica de prețuri

1. Produsele și serviciile oferite de către SC DUMBRAFOX SRL România și anume necesită achitarea.
2. Toate lucrările și mărfuri înscrise pe site sunt cu titlu de prezentare. Imaginea produsului pe site este cu titlu de prezentare. Culorile pot varia în funcție de mai mulți factori, precum: efectul luminii în timpul pozării, dispozitivul de pe care vizualizați, editarea imaginii, etc și se pot diferentia fata de produsul final.

În cazul în care, în stocul existent  la momentul înregistrării comenzii, nu există un anumit sortiment de plante/flori sau calitatea florilor primite de la furnizorii noștri nu este la standardele optime, ne rezervăm dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil și de aceeași valoare sau mai mare. Dacă modificarea este esențiala, vom face toate demersurile spre a contacta Titularul și a-i solicita acordul pentru aceste modificări.
În situația în care Vânzătorul nu reușește, în ciuda eforturilor depuse, să contacteze Titularul prin mijloacele de comunicare utilizate anterior, acordul Titularului privind modificările ce se impun în realizarea și livrarea produselor va fi considerat subânţeles.

3. Răspunderea www.dumbrafox.ro în urma pretențiilor asupra serviciilor sau îndeplinirii lor se limitează doar la suma achitată de cumpărător.
4. Apariția unor modificări în comandă obligă pe Titular să anunţe, telefonic, prin e-mail sau prin prezentarea personală la sediul SC DUMBRAFOX SRL, a noilor date privind comanda cu decalarea corespunzătoare a termenului de livrare, recalcularea costurilor și acceptarea acestora de către Titular.

5. Anularea unei comenzi poate fi efectuată doar prin telefon sau la sediul Vânzătorului, cu achitarea de către titular a costurilor pentru lucrările efectuate de titular pentru comanda anulată.
6. Comenzile se preiau, pentru răspuns și contactarea titularilor acestora, de luni până vineri între orele 8:00 - 17:00.

7. În cazul încălcării de către Titular a condițiilor date, magazinul online are drepul să oprească îndeplinirea serviciilor, până la înlăturarea încălcărilor și compensarea daunelor suportate de Vânzător în urma acestora sau să rezilieze înțelegerea de prestare a serviciilor, informând despre aceasta cumpărătorul pe adresa electronică oferită la perfectarea comenzii.
8. www.dumbrafox.ro nu poate fi penalizată pentru nerealizarea serviciilor adiționale gratuite precum: expedierea confirmării SMS a livrării, expedierea pozei la livrare pe adresa de e-mail a titularului.
9. Plasarea comenzilor online (pe site) este posibilă 24/24, 7 zile din săptămână.

 

III. Serviciul de livrare

 

1. Termenele de livrare a comenzilor, condițiile de plată, detalii de livrare, etc.  se discută pentru fiecare cerere în parte și sunt cuprinse în contract sau comanda fermă.

2. Livrăm flori în Râmnicu Vâlcea și în toată România.
3. SC DUMBRAFOX SRL nu poate garanta ora şi ziua dorite de către Titular pentru livrarea produselor la destinatar. Însă îşi asumă soluţionarea eventualelor situaţii de întârziere/imposibilitate a curierului de a livra, prin aplicarea sistemului de livrare repetată. În situația în care nu se ajunge la o soluție agreată de către Titular sau, din motive imprevizibile, care nu depind de SC DUMBRAFOX SRL, nu se asigură onorarea comenzii, SC DUMBRAFOX SRL va proceda la restituirea totală/parţială a prețului achitat de către Titular.

Ulterior recepționării, a acordului, din partea Titularului, privind modificările din conținutul și realizarea produselor, SC DUMBRAFOX SRL nu își mai asumă obligația de livrare repetată, retur al produselor sau restituire a prețului achitat. În mod excepțional, Vânzătorul va asigura livrarea repetată sau retur/restituirea totală/parţială a prețului, în situația în care produsul livrat prezenta nereguli, precum: plante/flori ofilite, rupte, neconforme, potrivit criteriilor convenite de către părţi sau produse auxiliare/accesorii neconforme.

4. În cazul în care Titularul nu cunoaște adresa destinatarului, acesta va comunica numărul de telefon la care destinatarul poate fi apelat. Ulterior, împreună cu el fiind stabilită data, locul și ora livrării. Dacă destinatarul refuză să primească produsele din orice motiv, livrarea se consideră executată și preţul nu se restituie.
5. La solicitarea livrării comenzii în baza numelui de pe Facebook, compania SC Dumbrafox SRL garantează returnarea în totalitate a preţului către titularul comenzii în cazul în care persoana nu va putea fi găsită. Dacă destinatarul refuză să primească produsele comandate din orice motiv, livrarea se consideră executată și prețul nu se restituie. Dacă destinatarul refuză să pună la dispoziție datele cu caracter personal, livrarea se consideră anulată, iar Titularului i se va returna prețul.

6. La executarea comenzii cu livrare în hoteluri, campinguri, etc., pentru persoane fizice aflate în vizită, cumpărătorul indică datele de contact și numele de înregistrare a destinatarului (sau un grup, de exemplu – domnul și doamna). Comanda în hotel poate fi livrată doar până la recepție. Din motiv că în multe hoteluri nu este permisă trecerea serviciilor de livrare mai departe de recepție, livrarea la recepție la data stabilită se consideră ca fiind comandă executată. Nu răspundem pentru întârzierea comenzii sau imposibilitatea livrării ca urmare a adresei greșite a hotelului, sau a plecării mai devreme a destinatarului din hotel, shimbării numărului apartamentelor etc.
7. Exactitatea livrării depinde de datele despre destinatar, pe care Titularul ni le pune la dispoziție. De aceea, vă rugăm să îndepliniți atent ancheta, și dacă este nevoie să menționați în comentariile comenzii datele specifice (codul de la ușa scării, în care se află destinatarul, etc.).
8. Curierii SC Dumbrafox SRL livrează doar produsele din comenzile acceptate, înscrise pe siteul www.dumbrafox.ro. Nu livrăm cadouri sau alte obiecte dorite de către Titular sau persoane terțe.
9. Costul unei livrări este diferit pentru fiecare localitate. În Râmnicu Vâlcea livrarea simplă, în intervalele de timp disponibile pe www.dumbrafox.ro, este gratuită pentru o comandă de minim 50 lei. Pentru celelalte localități, inclusiv zonele limitrofe ale municipiului, livrarea este contra cost.
10. Titularul trebuie să indice adresa exactă a destinatarului. În cazul în care acesta nu cunoaște adresa de livrare, compania „SC Dumbrafox SRL” își rezervă dreptul de a apela destinatarul pentru a afla adresa exactă a livrării. În cazul oferirii de date greșite sau incomplete necesare pentru executarea livrării, lipsa destinatarului la adresa indicată, Titularul va fi anunțat despre schimbările apărute în status-ul comenzii, iar destinatarul va fi apelat pentru a confirma corectitudinea datelor de livrare. În cazul în care destinatarul se află la altă adresă, produsele vor  fi livrate,cât mai curând posibil, la noua adresă, însă numai după ce Titularul va achita suma pentru livrarea repetată după cum  urmează:

  • 29 RON - costul pentru oraș;

  • Pentru celelalte destinații livrarea repetată constituie suma livrării inițiale.

  • În cazul în care destinatarul nu este la adresa indicată și/sau nu este disponibil, produsele revin înapoi la companie. Pe parcursul a 72 ore, dacă destinatarul nu poate fi găsit nici cu ajutorul Titularului, comanda se consideră livrată și preţul nu se restituie.

 

IV. Politica de returnare a Preţului

1. Dacă Titularul nu este mulțumit de felul în care a fost executată comanda sau de calitatea produselor livrate, vă rugăm să vă adresați în termen de 24 ore din momentul livrării. Dat fiind că plantele/florile sunt produs ușor alterabil nu vom fi în stare să înlocuim produsul sau să returnăm suma achitată dacă nu vom fi informați în timp util despre această problemă. În cazul neîndeplinirii comenzii corect perfectate și achitate din vina serviciului SC Dumbrafox SRL garantăm returnarea în totalitate a sumei achitate.

În situaţia în care, după evaluarea situației părțile convin aplicarea prevederilor privind restituirea prețului, SC DUMBRAFOX SRL își asumă restituirea integrală a prețului numai în situația în care Titularul va returna toate produsele neperisabile, în starea în care au fost recepționate la destinație. În caz contrar, dacă Titularul optează pentru păstrarea produselor neperisabile, SC DUMBRAFOX SRL va aplica politica restituirii parțiale a prețului, în concret, Vânzătorul va restitui exclusiv valoarea produselor perisabile care s-au dovedit a fi neconforme, la momentul efectuării livrării.

2. În cazul anulării comenzii (nu mai mult de 24 de ore), garantăm returnarea preţului achitat. Taxa bancară va fi dedusă din suma returnată.
3. Procedura și termenii de reîntoarcere a banilor depinde în totalitate de metoda de plată aleasă la efectuarea comenzii. Dacă metoda de plată a fost efectuată prin achitarea cu cardul, returnarea mijloacelor financiare are loc doar pe contul de card cu ajutorul căruia s-a efectuat achitarea.
4. La comenzile livrate prin firme de curierat, SC Dumbrafox SRL poartă răspundere doar până când produsul a fost preluat de firma respectivă. Dacă comanda dvs nu a fost livrată în ziua solicitată, Vânzătorul nu restituie banii.
5. La comenzile cu produsele adiționale contra cost (livrarea specială, ora fixată, etc.): la nerespectarea parametrilor din comandă, SC Dumbrafox SRL face returul parțial al preţului pentru serviciul omis.

V. Forța majoră și soluționarea litigiilor

 

1. În cazul în care un eveniment considerat forță majoră împiedică o parte să își îndeplinească obligațiile contractuale, îndeplinirea obligațiilor va fi amânată pe durata existenței forței majore. Aceste evenimente scutesc partea de îndeplinirea obligațiilor sale doar dacă determină imposibilitatea îndeplinirii cerințelor contractului, nu și dacă executarea devine mai dificilă sau mai costisitoare.

SC DUMBRAFOX SRL și partenerii acesteia nu pot fi ţinuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depinde de voința acestora. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic, lipsa funcționării conexiunii la internet/ telefon, viruși informatici, accesul neautorizat în sistemele SC DUMBRAFOX SRL, erorile de operare, precum și orice alte cazuri de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.

2. Orice litigiu care decurge din utilizarea serviciului va fi soluționat pe cale amiabilă. Dacă conflictul nu a fost soluționat pe cale amiabilă, jurisdicția revine instanțelor din România. Prin acceptarea acestor Termeni și condiții, titularul își asumă pe deplin aceste riscuri.

 

VI. Obligația de confidențialitate a datelor cu caracter personal

 

1. Furnizorul va păstra confidențialitatea datelor tuturor Titularilor săi, a numelor de utilizator/nume și a parolelor Titularului. Furnizorul nu va împărtăși aceste informații și nici nu le va instrăina, contra cost, către terțe persoane.
2. Vă rugăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate a site-ului nostru, deoarece explică modul în care colectăm și folosim informațiile despre Clienții noștri.
3. Prin contractarea serviciilor noastre, Titularul este de acord ca Vânzătorul să poată folosi datele sale cu caracter personal, în modurile descrise în această politică de confidențialitate, conform Regulamentului Parlamentului European și Regulamentului Consiliului 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, care a intrat în vigoare la 24 mai 2016 se aplică începând cu data de 25 mai 2018.
4. Notiunea de „Date personale” se referă la „orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau Identificabilă”, așa cum este definită în articolul 4 (1)(1) din GDPR. Categoriile și tipurile de date cu caracter personal prelucrate de Prestator sunt enumerate în anexa A.
5. Notificarea privind confidențialitatea reglementează colectarea, stocarea și utilizarea informațiilor personale colectate de către Prestator, prin intermediul instrumentelor sale, a site-ului web și a oricăror terțe părți cu care Vânzătorul colaborează în scopul aducerii la îndeplinire a obligaţiilor contractuale.Vânzătorul utilizează informațiile Titularului pentru a furniza orice informații și servicii pe care acesta le-a solicitat sau pentru orice produse pe care le-a comandat, în scopul de:

• a-i permite să administreze un cont în beneficiul Titularului.
• a-i permite să primească plata pentru produsele și serviciile furnizate.
• a-i permite să răspundă la Comunicările din partea Titularului, etc.
6. Informațiile personale sunt prelucrate numai în temeiul unui interes legitim, acela de a furniza Titularului produse și servicii. Accesul la aceste date este permis numai personalului autorizat. Vânzătorul va păstra siguranţa informaţiilor Titularului prin luarea măsurilor tehnice şi organizatorice adecvate împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale şi a pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale. Vânzătorul nu va înstrăina niciodată, informațiile furnizate de Titular unor terțe părți și nu va folosi detaliile sale personale în scopuri de marketing, cu excepția cazului în care Titularul a consimțit, în mod expres, aceste operaţiuni.
7. Vânzătorul va dezvălui informațiile Titularului dacă este obligat prin lege sau prin intermediul autorităților de executare sau la solicitarea unei terțe părți în contextul unor proceduri judiciare reale sau iminente, cu condiția ca Vânzătorul să poată face acest lucru fără a încălca legile privind protecția datelor. Datele titularului vor fi stocate pe durata contractului principal. Este posibil ca Vânzătorului să i se solicite să stocheze datele Titularului mai mult timp pentru a se conforma obligațiilor legale, contractuale sau de conformitate.
8. Titularul are dreptul:

• în orice moment și gratuit, să solicite Vânzătorului să-i furnizeze copii ale tuturor informațiilor personale despre el.
• să solicite Vânzătorului să modifice, să corecteze sau să actualizeze informațiile personale pe care le deține despre acesta.
• să ceară să renunțe la orice comunicare de marketing pe care o poate primi din partea Vânzătorului.
• să solicite Vânzătorului să șteargă orice informație personală pe care o deține în legătură cu el.
9. În unele cazuri, Vânzătorul se va putea afla în imposibilitatea de a stopa utilizarea informațiilor personale ale Titularului, dar, în aceste situaţii, va explica Titularului acest lucru și va prezenta motivul.
10. Anexa A:

- Numele complet
- Adresa
- Număr de telefon
- Adresa de e-mail
- Cont bancar și alte detalii financiare
- Nume utilizator și parole

 

VII. Clauze finale

1.Titularul se obligă, în momentul oferirii informațiilor necesare executării comenzii, să respecte normele legislației în vigoare. (Exemplu: de a nu folosi un vocabular necorespunzător, vulgar, discriminatoriu, etc., să nu folosească serviciile magazinului cu titlu de mită, să nu folosească lucrătorii serviciului de livrare pentru pătrunderea în locuri cu acces interzis sau să îi pună în situaţii care ar presupune alte încălcări ale legislaţiei).
2. Titularul are obligația să respecte legea și să ofere date veridice în timpul plasării comenzii.
3. Fără a intra în contradicție cu stipulările de mai sus, SC DUMBRAFOX SRL  se eliberează de răspundere în cazul neîndeplinirii condițiilor date, dacă aceasta survine ca urmare a factorilor de forță majoră, inclusiv acțiunile organelor de stat, incendiu, inundații, cutremur de pământ, alte calamități naturale, lipsa energiei electrice, lucrul instabil al rețelelor de calculator, greve, și alte cazuri, neincluse în listă, ce pot influența asupra executării comenzii.
4. În zilele de sărbătoare, precum 1 şi 8 martie, Crăciun, Paşte sau alte sărbători care presupun un flux mai mare de comenzi, ne rezervăm dreptul de a nu transmite poza martor.

Termeni de utilizare


Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.dumbrafox.ro


+4 0742 051 711          dumbrafox@yahoo.com

Înscrie-te la newsletter!

Înscrie-te la newsletter și primește noutăți despre ofertele noastre.

ÎNSCRIE-TE
ÎNSCRIE-TE
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!

©2021 -  2022 Dumbrafox. Toate drepturile rezervate.