Descriere:

 

Înscrie-te la newsletter!

Înscrie-te la newsletter și primește noutăți despre ofertele noastre.

ÎNSCRIE-TE
ÎNSCRIE-TE
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!

©2021 -  2022 Dumbrafox. Toate drepturile rezervate.

+4 0742 051 711          dumbrafox@yahoo.com

Ficus benjamina

550,00 RON

Descriere:

Ficus benjamina

 (Ficus plangator, Copacul Java)

Termeni de livrare: 14 zile

 

Dimensiuni: 

Descrierea produsului

 

Irigare/Udare:

Din primăvară până la sfârşitul lui septembrie (în perioada de vegetaţie) se va uda moderat lăsând substratul să se usuce între 2 udări, iar în iarnă (în perioada de repaus) udarea se va face foarte rar cu cantităţi mici de apă doar la suprafaţă fără a uda trunchiul pentru a evita putrezirea plantei (o dată pe luna). Dacă palanta beneficiază de aceeaşi temperatură şi în timpul iernii udarea se face ca în perioada de umiditate.

Fertilizarea se face de 3-4 ori pe an cu îngrăşământ special pentru plante cu frunze. Se pot folosi şi batoane fertilizante cu eliberare lentă a îngrăşământului. În perioada de repaus plantele nu se fertilizează.

 

Lumina:

Este o plantă iubitoare de lumină, de aceea se va poziţiona într-un loc luminos, dar nu sub razelele directe ale soarelui. Iarna se păstrează tot într-o zonă luminoasă.

 

Temperatura:

Suportă temperaturi variate, cuprinse între 7ºC - 26ºC. La temperaturi mai scăzute, creşterea este oprită. În perioada de vegetaţie se păstrează o temperatură de 23ºC - 26ºC, iar iarna, în perioada de repaus, temperatura să nu scadă mai mult de 7 ºC.

 

Observaţii:

Umiditatea aerului scăzută duce la uscarea vârfurilor frunzelor, de aceea se recomandă stropirea frunzelor în zilele călduroase.

 Se recomandă amplasarea plantelor cât mai departe de sursele de căldură şi ferită de curenţii de aer.

 

 

 

 

 

Alte produse

stoc epuizat
11 august 2021