Curătatorie covoare

LogoDDD_Fox

 

 

 

 

Serviciul de colectare și livrare de și la domiciliu (vezi pagina „tarife„)

IMG_7779Curațare covoare, machete, tapițerii – curățarea se efectuează folosind aparatură și soluții ecologice profesionale, metodele folosite fiind spălarea în profunzime prin injecție/extracție sau spălarea cu spumă uscată.

Efectuăm servicii :

  • la sediul nostru, Curățătoria DDD – cu posibilitatea colectări și livrări de și la domiciliul (important de văzut pagina tarife deoarece în preț este inclus transportul în această situație.)
  • la sediul clientului – metoda de curățare va fi stabilită la fața locului după o evaluare atentă în funcție de gradul de murdărie, de natura materialului textil etc.

Curățarea mecanizată a mochetei prin metoda uscată – operațiunea este rapidă și eficientă (timp de uscare de aproximativ 3 ore) cu rezultate extraordinare. Prin șamponare se elimină murdăria ușoară, se îndepărtează praful, se reânprospătează culorile inițiale evitându-se mirosurile neplăcute ce intervin unei uscări greoaie în anotimpul rece.

Curățarea mecanizată a mochetei prin metoda umedă – această metodă este complexă și va curăța mocheta în profunzime; necesită un timp de execuție de cca. 2-3 ore/100mp și un timp de uscare de aproximativ 8-10 ore în funcție de grosimea mochetei și modul de aerisire.

Detalii tehnice:

  • se aspiră atent întreaga suprafață de mochetă, se elimină petele, se aplică o soluție care dizolvă murdăria fară sa afecteze fibrele textile;
  • se omogenizează mecanizat și se intervine cu aparatul de injecție extracție;
  • apa va fi injectată până la baza țesătirii și extrasă instantaneu în reacție cu substanța îndepărtând toată murdăria.

 

Venim în sprijinul clienților noștri cu câteva sfaturi utile pentru întreținerea covoarelor și mochetelor:

  • nu încercați să îndepărtați guma de mestecat fără a folosi sprayuri speciale deoarece riscați să smulgeți fire din covor sau s-o fixați și mai tare;
  • lasați-ne posibilitatea de a decide pentru dvs. în ceea ce privește metoda de curățare ce urmează a fi folosită;
  • petele apărute accidental, indiferent de natura acestora trebuie îndepărtate imediat pentru a nu intra în țesătură;
  • spălarea mochetei prin metoda uscată (șamponare), pentru spațiile de birou cu trafic mediu se recomandă a se efectua lunar. Întreținerea prin această metodă vă protejează mocheta, se va reduce simțitor uzura acesteia cu avantaje din punct de vedere estetic și financiar.

Prețurile pentru suprafețe mari se pot negocia și stabili în urma unei evaluări, serviciu gratuit din partea firmei.

Tel.0762.644.666