Despre noi

Cu o vastă experienţă , din anul 2000, echipa noastră a executat in România şi Italia  o gamă largă de servicii în amenajarea grădinilor și întreţinerea spaţiilor verzi .Pornind de la micul spaţiu de verdeaţă din faţa casei pănă la terenuri vaste, în funcţie de nevoile dumneavoastră, realizăm adevărate oaze de relaxare.

Dumbrafox

Vă ajutăm să faceti cele mai bune şi ingenioase alegeri pentru spaţiul dumneavoastra.

Realizăm orice tip de amenajare în funcţie de spaţiul avut la dispoziţie respectând ideea de unicitate a fiecărui loc.

Executam tot ceeea ce implică realizarea unei grădini de vis care să îmbine perfect frumuseţea plantelor şi aspectul estetic al grădinii cu utilitatea acestuia.

Pornind de la micul spaţiu de verdeaţă din faţa casei pănă la terenuri vaste, în funcţie de nevoile dumneavoastră, realizăm adevărate oaze de relaxare. Vă ajutăm să faceti cele mai bune şi ingenioase alegeri pentru spaţiul dumneavoastra.

Realizăm orice tip de amenajare în funcţie de spaţiul avut la dispoziţie respectând ideea de unicitate a fiecărui loc.

Serviicile de amenajare gradină şi spaţii verzi pe care le oferim constau în proiectare, plantare arbori și arbuşti ornamentali, montare și însămânțare gazon, intretinere gazon, realizare sisteme de irigatii subterane computerizate, realizarea de iazuri sau cursuri de apă, podeţe ornamentale, grădini la bloc, terase suspendate şi tot ce implică realizarea unei grădini de vis care să îmbine perfect frumuseţea plantelor şi aspectul estetic al grădinii cu utilitatea acestuia.

Serviicile de amenajare gradină şi spaţii verzi pe care le oferim constau în:

Proiectare

plantare arbori și arbuşti ornamentali,

montare și însămânțare gazon,

intretinere gazon

realizare sisteme de irigatii subterane computerizate,

realizarea de iazuri sau cursuri de apă,

podeţe ornamentale, grădini la bloc, terase suspendate